X

Cuenca İtalya yolcusu!

Bursaspor’un ispanyol yıldızı ısaac cuenca’ya italya’nın lazio, ganeo ve chievo takımları talip oldu.

Cuenca İtalya yolcusu!

Bursaspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklentilerin altında kalan Isaac Cuenca, İtalya yolcusu. Cuenca’nın menajeri Daniza Scroce, Lazio’yla bir görüşme yaptıklarını belirterek, “Lazio ile telefon görüşmelerimiz oldu. Ancak İtalya’dan Chievo ve Genoa’nın da somut ilgisi var. Cuenca elinden geleni yapmasına rağmen Bursaspor’da göze giremedi. Bu yüzden kendini kanıtlayacağı bir yerde oynamak istiyor. İyi kazanıyor. Bahsegel Ama daha az kazanmayı göze alarak İtalya’ya transfer için istekli olabilir” dedi.

KİRALIK OLABİLİR

Cuenca’nın Bursaspor’dan kiralık olarak ayrılabileceğinin mesajını da veren Scroce, “Böyle bir yöntem devrede. Lazio şu an bu transfer için ilk sırada değil. Genoa ve Chievo şimdilik bu transfer için daha önde. Fakat Lazio bu transfer için yeniden adım atarsa Cuenca’nın tercih nedeni olabilir” diye konuştu.
Bursaspor’un sezon başında bedelsiz olarak renklerine kattığı Isaac Cuenca, yeşil-beyazlı formayı 13 maçta giydi ve 1 gol attı. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.