X

Çaykur Rizespor’dan Malta’ya rest!

Çaykur rizespor’un devre arasında malta’da yapmayı planladığı kamp programı, bu ülkenin vize işlemleri ile alakalı çıkardığı problemler dolayısıyla iptal.

Çaykur Rizespor’dan Malta’ya rest!

Çaykur Rizespor, devre arasında Malta’da bir kamp programı yapma girişimlerinde bulunmuştu. Otel ayarlanıp, biletlerin alınmasına rağmen Malta Türkiye Başkonsolosluğu ikinci kez futbolculardan parmak izi almak istemiş ve vize işlemlerinde zorluk çıkartmıştı. Çaykur Rizespor ise çıkartılan zorluklar dolayısı ile Malta programını iptal ederek, kamp programını Antalya olarak değiştirdi. Konunun medyada yer almasının ardından Malta Türkiye Başkonsolosluğu sorunların aşıldığını belirterek Çaykur Rizespor’u Malta’ya davet etti. Ancak bu kez Rizespor yönetimi daveti geri Wsbets çevirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Malta kampının çok güzel geçeceğine inanıyorduk. Her şey ayarlanmıştı. Ancak başkonsolosluk bize vize işlemlerinde sorun çıkardı. İkinci kez parmak izi almak istedi. Bizde Malta programını iptal ettik. Bunun ardından Başkonsolosluk parmak izi alınmayacağını belirterek bizi Malta’ya davet etti. Biz Malta’nın keyfine göre hareket edemeyiz. Bu nedenle daveti geri çevirdik. Antalya Belek’de Gloria Sererity Otel’de 3 Ocak tarihinde kampa gireceğiz. Kampın iyi geçeceğini umuyoruz” dedi. 

GÖKTÜRK FIRAT
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.