X

Cavcav: ‘Futbolcular Yılmaz Vural’ı istemedi’!

Gençlerbirliği başkanı ilhan cavcav, yılmav vural’ın ayrılması ile ilgili hiçbir hatasının olmadığını belirterek, “futbolcular, yılmaz vural’ı istemedi“.

Cavcav: ‘Futbolcular Yılmaz Vural’ı istemedi’!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, Yılmaz Vural’ın ayrılması ile gündeme gelen teknik direktör sorunu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“ARTIK DEĞİŞMEM GEREKTİĞİNE KANAAT GETİRDİM”
“Benim de kabahatim var. Bunu kabul ediyorum. İnsanlara güvenen, insanlara inanan bir meziyetim var” diyen Cavcav, şunları kaydetti:
“Bugün 80 yaşıma geldim. Öpülmedik hiçbir yerim kalmadı. Buna neden ona inan, buna inan ve insanlara inanmaktan. Artık değişmem gerektiğine kanaat getirdim. Bunların hepsini biliyorum. Hepsini çok iyi tanıyorum. Çoğunun ilişkisini kulüpten kestim. Ama bundan sonra kulüpten ilişkisini keseceğim çok insan olacağını söylüyorum. ”

“FUTBOLCULAR YILMAZ VURAL’I İSTEMEDİ”
Cavcav, Yılmaz Vural’ın Eskişehirspor maçından sonra kendisine, “Bu takımdan 13-14 futbolcunun değişmesi lazım. 15 transfer yapmalıyız” sözleri üzerine “15 futbolcu almak demek 20-25 milyon Euro para harcamak demek. Bizim o kadar paramız yok” cevabını verdiğini kaydetti.
Takımdan 15 futbolcunun kendisine gelip, “Biz Yılmaz Vural’ı istemiyoruz, bu adamla çalışamayız” dediğini öne süren Cavcav, bunun üzerine Yılmaz Vural’ın görevine son verdiğini açıkladı.

“YILMAZ VURAL’IN GÖNDERİLMESİNDE EN UFAK HATAM YOK”
Cavcav, önceki teknik direktörlerin gönderilmesinde hata yapmış olabileceğini vurgulayarak ancak Yılmaz Vural’ın görevine son verilmesinde en ufak hatalarının olmadığını söyledi.
Vural ile yollarını ayırdıklarını ancak henüz fesih işleminin gerçekleşmediğini ifade eden Cavcav, “Henüz fesih gerçekleşmedi. Kendisine bildirdik. Kendisi de mağdur olmaması için kendisine bir ücret takdir ettik. ‘Düşüneyim’ dedi. Yardımcı hocalar 3-4 gün çalıştı ama bir aylık maaşlarını hesaplarına göndereceğiz. Herhangi bir tazminat talep etmemeleri halinde tek taraflı fesih yapacağımızı ifade ettik. Hepsi de bunu imza ettiler. Yılmaz Vural da bunu kabul etti. Ama daha sonra öğrendiğime göre imza ettiği kağıdı yırtmış Deneme Bonusu atmış. Bu bir tazminat talebi demektir. Yılmaz Vural’ın tanıdığım kadarıyla böyle bir para talep etmesinin haksızlık olacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.

“TFF’NİN ALACAĞI KARARLAR DÜNYANIN TAKDİR EDECEĞİ KARARLAR OLUR”
Cavcav, TFF’nin yapacağı çalışma ile kulüplerin sözleşme imzalayabileceği teknik direktör sayısına sınırlama getirmeyi planladığının hatırlatılması üzerine şunları dedi:
“Çok isabetli olur. TFF’nin alacağı kararlar dünyanın takdir edeceği kararlar olur. Çok isabetli bir iş yapmış olurlar. Öyle 3-4 hoca değil de 1 hoca gönderen takım ligden ihraç edilsin ki çalışan adamlar daha huzurlu bir şekilde çalışsınlar.”

“BİZ KİMİ GETİRDİYSEK, GÖNDERMESİNİ DE BİLİRİZ”
Federasyonu kimlerin idare ettiğini çok iyi bildiğini söyleyen Cavcav, “Orası hocaların haklarını koruyacak bir yer değil, kulüplerin menfaatlerini koruyacak bir teşkilattır. Her şeyi yapacağım edeceğim demekle olmaz. Federasyon başkanı daha önce kulüp başkanlığı ve Kulüpler Birliği başkanlığı yapmış birisi. Böyle bir karar alırsa kendi bileceği bir iş. Biz kimi getirdiysek, göndermesini de biliriz” şeklinde konuştu.

“DÜŞÜNDÜĞÜM KİŞİ ŞÖHRET DEĞİL”
Cavcav, takımın başına kimi getireceği konusunda kararsız olduğunu vurgulayarak “Bakıyorum kimi alacağım. Düşünüyorum düşünüyorum isim kalmadı. Sergen var, gelen giden Mesut Bakkal diyor. Başka isim yok. Ben de bakıyorum kafamda bir isim var. Ertuğrul Sağlam’a teklif ettim çalışmayacağını söyledi. Düşündüğüm kişi şöhret değil. Bakacağız inşallah kulübümüz için hayırlısı olur” diye konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.