X

Çağla yarı finalde!

Milli tenisçi çağla büyükakçay, çin’de katıldığı wta turnuvasında çiftlerde sırp partneri aleksandra krunic ile yarı finale yükseldi.

Çağla yarı finalde!

Çin’in Şenzen kentinde düzenlenen WTA turnuvasında mücadele eden 26 yaşındaki milli raket Çağla Büyükakçay, Sırp partneri Aleksandra Krunic ile birlikte çiftler kategorisinde yarı finali çıktı.

4 numaralı seribaşı olarak katıldıkları turnuvanın açılış turunu rakiplerinin sakatlıkları nedeniyle maça çıkamaması neticesinde atlayan Büyükakçay ve Krunic, çeyrek finalde önemli bir geri dönüş gerçekleştirdi. Ev sahibi ülkeden Shuai Peng ve Goldenbahis Chen Liang tandemine karşı ilk seti kaybettikten sonra ikinci sette de 5-3 geriye düşen Büyükakçay ve Krunic, bu noktadan maçı çevirdi. 1 saat 42 dakika süren karşılaşmayı 4-6, 7-6, 10-0’lık skorla kazanan Büyükakçay ve Krunic ikilisi, böylece Şenzen Açık’ta yarı final biletini aldı.

Bu adreste geçen yılki derecesini tekrarlayan Büyükakçay ile Krunic, finale yükselme yolunda Xu ve Zheng veya Riske ve Gibbs ekibiyle kozlarını paylaşacak.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.