X

Buruk: ‘Fenerbahçe maçında hedefimiz kazanmak’!

Medicana sivasspor teknik direktörü okan buruk, fenerbahçe maçında galibiyet hedeflerini belirterek, futbolcularına güvendiğini söyledi.

Buruk: ‘Fenerbahçe maçında hedefimiz kazanmak’!

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Burhan Eşer, Adem Koçak, Yiğit İncedemir, Michael Eneramo ve Erkan Kaş katılmadı. Açma, germe hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular pas çalıştı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Okan Buruk, Kayserispor maçında oynanan oyunun kendilerini memnun etmediğini söyledi.

“EN ÇOK CANI YANAN TAKIMLARDAN BİRİYİZ”

Karşılaşmada üretken olamadıklarını belirten Buruk, Fenerbahçe maçına değinerek, “Bu hafta çok daha önemli bir maç bizi bekliyor. Maç golsüz eşitlikle sonuçlandı ama biz hakem hatalarını çok yaşıyoruz. 7 maçtır buradayım. Benim dönemimde de hep yaşandı ve bundan önceki dönemde de yaşandı. Buna dur demek gerekiyor. Hakem hatalarından belki ligde en çok canı yanan takımlardan bir tanesiyiz. O yüzden biraz daha dikkatli olunması gerekiyor. Gerçekten çok emek verip Betgram hazırlanıyoruz. Ufak şeyler futbolda sonucu belirliyor. Bu yüzden aleyhimizde olması bizi üzüyor” dedi.

“FENERBAHÇE MAÇINDA HEDEFİMİZ KAZANMAK”

Fenerbahçe’nin şampiyonluğa oynadığını ifade eden Buruk, “Çok iyi bir kadrosu var, baktığımızda çok fazla seçenekli. Cezalı duruma düşen oyuncuları var. Forvet anlamında ön tarafta biraz daha sıkıntı yaşayacaklar. Belki eşitlenmiş olduk bu anlamda. Çünkü bizim de bir forvetimiz var. Fenerbahçe’nin de bir forveti var bu hafta, daha adil oldu. İlk yarının son maçı ve çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah. Tabii ki hedefimiz kazanmak. Deplasmanda alınan puanlar her zaman değerlidir. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularıma güveniyorum. Özellikle bu tür maçları iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Önemli bir oyuncu grubumuz var. Çok karakterliler. Çok daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum” diye konuştu. 

UĞUR YİĞİT
SİVAS 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.