X

Bursasporlu futbolcular 3 puanı yorumladı!

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu sercan yıldırım, iyi mücadele edip, 3 puanı aldıklarını söyledi.

Bursasporlu futbolcular 3 puanı yorumladı!

Bursasporlu futbolcular Sercan Yıldırım ve Ricardo Faty, 2-1’lik Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. Karşılaşmayla ilgili konuşan Sercan Yıldırım, “Son golü attığım ve galip geldiğimiz için çok mutluyum. Güzel bir galibiyetti. İyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımız son iki maçta çok iyi destek verdi. Biz de onları mahcup etmedik. İnşallah bu galibiyet serisine devam Kaçak İddaa ettirip, ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Yeni stadyumda büyük başarıla imza atacağız” diye konuştu.

“FARKLI DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM”
Atatürk Stadyumu’ndaki son golü attığı hatırlatılması üzerine Sercan, “O konuda farklı duygular içerisindeyim. Müzeye götürmeleri farklı bir duygu. Bunu yaşadığım için ayrı mutluyum” açıklamasını yaptı.

FATY: “ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI”
Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Faty ise, “Zor bir maçtı. 6 tane yenilgiden sonra böyle maça çıkmak. Bizim için bugün önemli şey 3 puandı” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.