X

Bursaspor’da gollerin yarısı Necid’den!

Spor toto süper lig’de ilk yarı maçlarını tamamlayan bursaspor, fileleri 16 kez havalandırırken, çek golcü tomas necid, 8 golle takımının skor yükünü.

Bursaspor’da gollerin yarısı Necid’den!

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor’da Çek oyuncu Tomas Necid, oynadığı futbolla ön plana çıktı. Yeşil-beyazlı takımın ligde attığı 16 golün yarısına imza atan Necid, taraftarların da sevgilisi haline geldi.

KUPADA DA EN GOLCÜ

Necid, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında fileleri 8 kez havalandırdı. Necid dışında Balazs Dzsudzsak 3 gol, Bekir, Faty, Cuenca, Dany ve Sercan 1’er kez gol sevinci yaşadı. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise yeşil-beyazlı takım 3 maçta 10 gol attı. Bu gollerden 4’üne Necid imza atarken, Jorquera 2, Şamil, Dany, Faty ve Traore 1 kez gol sevinci yaşadı.

NECID ATIYOR, BURSASPOR KAZANIYOR

Yeşil-beyazlılar, Necid’in gol attığı maçları ise kazanmasını bildi. Necid’in gol attığı Fenerbahçe maçında sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Bursaspor, Çek golcünün fileleri havalandırdığı Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Betvole Mersin İdmanyurdu maçlarını ise kazandı. Yeşil-beyazlılar Çek oyuncunun gol sevinci yaşadığı Ziraat Türkiye Kupası maçları olan Utaş Uşakspor, Büyükçekmece Tepecikspor ve Eskişehirspor müsabakalarını da kazanmasını bildi.

BURSASPOR İLK YARIDA BERABERLİK YAŞAMADI

Öte yandan yeşil-beyazlı takım bu sezon oynadığı bütün resmi maçlarda hiç berabere kalmayan tek takım oldu. Spor Toto Süper Lig’de 17 maçta 6 galibiyet alan yeşil-beyazlılar, 11 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu müsabakalarda fileleri 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 27 gol gördü. Geçen sezon ligin en golcü takımı olan Bursaspor, bu sezon ise gol yollarında büyük sıkıntı çekti. Ayrıca yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 3 maçı da kazandı. 

AHMET FARUK ÇABUK
BURSA 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.