X

Bülent Korkmaz: ‘Yeterli seviyede oyuncumuz olmadığı için kaybettik’!

Mersin idmanyurdu teknik direktörü bülent korkmaz, yeterli seviyede oyuncuları olmadığı için bursaspor’a yenildiklerini söyledi.

Bülent Korkmaz: ‘Yeterli seviyede oyuncumuz olmadığı için kaybettik’!

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Korkmaz, 2-1’lik skorla mağlup oldukları Bursaspor maçını değerlendirdi. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç teknik adam, “Bizim bulunduğumuz ve Bursaspor’un bulunduğu ortam çok farklı. Bu kriz döneminde oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. İlk yarı takım olarak iyi oynadık. İstediğimiz şekilde golü bulduk. Ama ikinci yarı farklı oldu. Biz 16 kişiyle geldik. Bursaspor’un yedek kulübesinde daha iyi oyuncular vardı. Bizim yeterli seviyede oyuncumuz yoktu. Bundan dolayı kaybettik. Maçı son ana kadar kovaladık. İkinci yarı yapacağımız transferlerle daha farklı takım oluşturacağız” Pashacasino diye konuştu.

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ İKİNCİ YARI FİKSTÜRÜ”
İkinci yarıda transfer yasağının kalktığını hatırlatan Korkmaz, “Şuan için yasak kalkıyor. Başkan yeni bir yönetim oluşturdu. Gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Ben yönetime 3 tane ana unsur söyledim. Bir transfer, iki maç primlerini ödeyeceksiniz ve üçüncü olarak taksitleri ödeyeceksiniz. Ben bunu geçmişte yaşadım. Burada da en büyük avantajımız ikinci yarı fikstürü. İyi bir kadro ve doğru transferlerle çok iyi olacağız. Kadro genişliği olmadığı zaman sıkıntı oluşuyor” şeklinde konuştu. 

AHMET FARUK ÇABUK
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.