X

Böyle fanatiklik görülmedi!

Kocaeli’nin darıca ilçesinde yaşayan samet kahraman, girdiği bir ameliyattan çıktıktan sonra narkozun etkisiyle fenerbahçe marşı söyledi.

Böyle fanatiklik görülmedi!

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan Samet Kahraman, ilçede bulunan bir hastanede burnundaki nefes tıkanıklığı nedeniyle bir ameliyat geçirdi. 1 buçuk saat süren ve genel anestezi yöntemi ile gerçekleştirilen ameliyat sonrası hasta odasına götürülen Samet Kahraman, bir anda Fenerbahçe marşı söylemeye başladı. Henüz narkozun etkisindeyken Fenerbahçe marşı söyleyen Kahraman’ın bu durumunu yanında bulunan refakatçısı kameraya kayıt etti. Ardından sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek paylaşıldı.

“FENERBAHÇE BENİM İÇİN BİR YAŞAM STİLİ”

Böyle bir şeyin olmasının kendisini şaşırttığını belirten Samet Kahraman, “Geçtiğimiz günlerde burnumdaki nefes tıkanıklığı nedeniyle bir ameliyat geçirdim. 1,5 saat süren bir ameliyattı. Genel anestezi yöntemi ile yapıldı. Ameliyatın ardından Süperbahis odama çıktıktan sonra Fenerbahçe Marşı söyleyeme başlamışım. Yanımda bulunan refakatçım bunu duyunca videoya kayıt etmiş. Daha sonra bu videoyu bana izletince oldukça şaşırdım. Fenerbahçe benim için bir yaşam stili, bir aşk, bir sevda, bir duruş. Böyle bir şeyin olması beni şaşırttı, ayrıca da mutlu etti” dedi.

“BU DURUM ARKADAŞLAR ARASINDA ESPRİ KONUSU OLDU”

Yaşadığı bu olayın arkadaşları arasında espri konusu olduğunu söyleyen Samet Kahraman, “Kulüp başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın çok anlamlı bir sözü var. Kendisi dava sürecinde ‘Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe’ demişti. Gerçekten manalı bir söz. Benimde narkozluyken marş söylememden sonra bu durum arkadaşlar arasında espri konusu oldu. ‘Kulüp başkanınız dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe diyor, sen de narkozdayken tezahüratlar söylüyorsun, bu nasıl sevgidir’ dediler” şeklinde konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.