X

Beşiktaş Vodafone Kara Kartallar’ın 1. yaşı kutlandı!

Vodafone kara kartallar projesinin 1. yaşı kutlandı.

Beşiktaş Vodafone Kara Kartallar’ın 1. yaşı kutlandı!

Vodafone Kara Kartal projesinin 1. yaşı bugün düzenlenen törenle kutlandı. Projenin gelecekteki amacına ilişkin ortak çalışmaları Vodafone İcra Kurulu Başkanı Ender Buruk ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıkladı.

ORMAN: “BİZE DIŞARIDAN İNANAN İLK İSİM VODAFONE İDİ”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş Kulübü Başkan’ı olmadan evvel stat hayalim vardı. İlk 2002 senesinde konuşmaya başlamıştık bu projeyi. Başkan olduğum zaman da stat projesine başladık. İzinleri 1 sene sonra aldık. Sonunda inşaata sıra geldi. İlk günden beri bu projeye inanmıştım ama bize dışarıdan inanan ilk isim Vodafone idi. Bizim hayalimize destek oldular. Onlara teşekkür ediyorum. Hayalimizi gerçek haline getirmeye başladık. Vodafone Kara Kartal ise Beşiktaş’ın resmi taraftar platformu. Bu projeye ortak olan bütün Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. 650 bin taraftar, 1 TL katkıyla bize toplamda 1 milyon TL civarında bir miktar sağladı. Bu da altyapımıza forma, tesis, top demek. Sporu sevdirmek demek. Sadece futbol olarak bakmamak lazım. 650 bin kişi bu işe destek vermiş. Beşiktaş için bu rakamın çok düşük olduğunu düşünüyoruz. Büyük Beşiktaş taraftarının 1 milyon kişi civarında destek olması lazım” ifadelerini kullandı.

BURUK: “TARAFTARLARIN BEŞİKTAŞ’A KATKIDA BULUNMA Elexbet İSTEKLERİ VAR”
Vodafone İcra Kurulu Başkanı Ender Buruk, Vodafone Kara Kartallar projesinin Beşiktaş taraftarının kazandığı bir platform olduğunu ifade ederek, “Şunu biliyoruz ki taraftarların Beşiktaş’a katkıda bulunma istekleri var. Diledikleri şekilde katkı yapacakları bir platform ayarladık. İletişim dışında da taraftarın parayla yapamayacağı katkıları da onlara sunuyoruz. Bu deneyimleri yaşayan taraftarların bizlerle paylaştıkları çok güzel duygular da var. Sonuçta bu, taraftarın da kazandığı bir program. Taraftarların maçta çektikleri fotoğraflar ve videolar için de bunları karşılamak amacıyla yüksek bir datayı da Beşiktaş taraftarına sunduk. 6 bin 925 taraftarı tribüne yollama şansımız da oldu bu projeyle. 600’e yakın taraftara forma hediye ettik, imzalı olarak. Avrupa’daki maçlara 13 taraftarı deplasmana götürdük. 10 Vodafone Kara Kartal abonesini tesislerde ailesiyle yemeğe davet ettik. Özel isteklerini karşıladık. Futbolcularla öz çekimler yaptılar. Gelecek sene bu deneyimleri artırmak istiyoruz. Vodafone Kara kartallar abonelerimizden bazıları Şenol Hoca, başkan ve futbolcuların seslerini duyacak. Stadın yapımında da yapı taşlarına dokunma şansı ve bir şeyleri yapma aşamasında katkı sağlamalarını destekleyeceğiz. Deplasman maçlarına gitme fırsatı vereceğiz. Helikopterle Vodafone Arena turu yaptıracağız” açıklamasını yaptı. 

DOĞAN GÜNDOĞDU – MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.