X

Basketbol maçlarına kadınlardan büyük ilgi!!

Kadınlar bölgesel basketbol ligi b grubu’nda zirve yarışı veren ekiz yumurta foça basketbol, foça’da kbbl 10. haftasında anadolu 64’ü 75–38 mağlup etti. maça.

Basketbol maçlarına kadınlardan büyük ilgi!!

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu’nda Ekiz Yumurta Foça Basketbol maçlarını Foçalı kadın ve çocukların yoğun ilgisi ile oynuyor. Yeşil beyazlı Foça takımının kızları, mücadeleyi tam 37 sayı farkla 75–38 tamamladı. Foçalı seyirciler maç sonuna kadar takımlarını destekledi, şarkılar söyledi, tribünlerde dans etti.

Foça Betpipo Belediye başkanı Gökhan Demirağ yaptğı açıklamada bayanların ve çocukların ilgisinin sevindirici olduğunu söyledi. Demirağ, Bağarası Kapalıpor salonundaki maçlara Bayanlar ve çocuklar için servis koyacağız, maçlardaki seyirci sayısının artması yönünde çalışmalarımız olacak.” dedi.

Ekiz Yumurta bayan basketbol maçını Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin,Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Hamdi Ekiz, Foça Belediye Meclis üyeleri ve eşleriyle birlikte izledi.

SERVET VURAL 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.