X

Aybaba ‘Eskişehirspor’u layık olduğu yere taşıyacağız’!

Eskişehirspor teknik direktörü samet aybaba, “eskişehirspor’u layık olduğu yerlere taşıyacağız. kaliteyi yükseltmek için 4-5 tane oyuncu düşünüyoruz ama zor bu.

Aybaba ‘Eskişehirspor’u layık olduğu yere taşıyacağız’!

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini 10 puan ile son sırada tamamlayan Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıklarını Manavgat’ta sürdürüyor. Çalışmalarını Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde sürdüren kırmızı-siyahlılarda hedef ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmak ve tehlike hattından uzaklaşmak.
Eskişehirspor’un bugünkü çalışmasında dün oynanan Altınordu karşılaşmasında forma giyen oyuncular ter idmanı yaptıktan sonra dinlenmeyle günü tamamlarken, diğer oyuncular ise kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Sakatlığı bulunan Sezgin Coşkun ise sağlık ekibi eşliğinde düz koşu çalıştı.

“HER ŞEY YOLUNDA”
Eskişehirspor’un bulunduğu yerin Eskişehir gibi bir futbol şehrine yakışmadığını belirten Teknik Direktör Samet Aybaba, “Üç gündür çalışıyoruz. Elimizdeki mevcut oyuncu kadromuzun tamamı burada. Bir ara yağmur kazazedesi olduk ve ufak bir sıkıntı yaşadık ama şu anda her şey yolunda. Oyuncularımız istekli, takımımıza doğru takviyeler yapmak istiyoruz. Kaliteyi yükseltmek için 4-5 tane oyuncu düşünüyoruz ama zor bu işleri biliyorsunuz. Devam eden liglerde oyuncu almak çok zor, iyi oyuncusunu kimse vermiyor ve bizim vermediğimiz gibi onlarda vermiyor tabi. Biten Gencobahis liglerden oyuncuları takip ettik. Birde kongremiz var ayın 9’unda ve büyük bir ihtimalle kongre öncesi ve sonrası bu transferleri de gerçekleştirip ikinci yarı Eskişehir’e layık olmayan yerlerden kurtulup, yukarılara çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“FUTBOL AİLESİ İÇERİSİNDEKİLERE SAYGI DUYULMALI”
Türkiye liglerinde yaşanan teknik direktör kıyımına da değinen Aybaba, bu sorunu yıllardır dile getirmesine rağmen kimsenin dikkate almadığını belirterek, “Biz bunu hep söylüyoruz; yirmi senedir söylüyoruz, anlatıyoruz. Böyle olmaz. Biz futbol ailesiyiz ve içindeki insanların birbirine daha saygılı olması gerekir, yapılan işe saygılı olması gerekir. Biz söylemeye devam edeceğiz. Teknik direktörlerde olduğu gibi kulüplerde de kısıtlama getirmek gerekir. 2 olabilir, 3 olabilir. Konuşarak bunlar halledilir. Önemli olan saygıdır, eğer bugün teknik direktöre saygı duymazsanız yarın teknik direktör de size saygı duymaz. Kulüp başkanı oyunculara saygı duymazsa, oyuncular yarın başkanlarına saygı duymaz. İçindeki medya sakinlerine saygı duymazsanız yani futbol ailesi içindeki insanlara saygı duymak zorundasınız. Ülkemizde bunlar olmuyor. Biz yıllardır söylüyoruz. Nasıl düzelecek onu da bilmiyorum tabi inşallah bunlar son olur. Bir kulübün beş tane teknik adamla bir devrede çalışması insana çok komik geliyor. Kulüp yöneticilerinin sorunun kimden ve nereden kaynaklandığını iyi düşünmesi gerektiğine inanıyorum” dedi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.