X

Ataman: ‘Borçlar nedeniyle transfer yapamıyoruz’!

Galatasaray odeabank başantrenörü ergin ataman, beşiktaş derbisine ilişkin değerlendirmesinde, “bu akşam hem çok iyi basketbol oynadık hem de şampiyonluk adayı.

Ataman: ‘Borçlar nedeniyle transfer yapamıyoruz’!

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Galatasaray Odeabank, sahasında karşılaştığı Beşiktaş Sompo Japan’ı 90-76 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Beşiktaş’a karşı ciddi bir üstünlük sağladık. Özellikle maçın başında kolay sayı vermedik. İlk devrede oyundaki üstünlüğümüzü göstermiş olduk. İkinci yarı aynı şekilde oynandı. Çok farklı bir derbi galibiyeti oldu. Takımımı kutluyorum. Bu akşam hem çok iyi basketbol oynadık hem de şampiyonluk adayı olan bir takım görüntüsü verdik” dedi.

“CALEB GREEN 4-6 HAFTA ARASI OYNAMAYACAK”
Karşılaşma öncesi yapılan antrenmanda sakatlık geçiren Caleb Green’in sakatlığının ciddi olduğunu ifade eden Ataman, “4-6 hafta arası oynayamayacak. Ayak bağlarında kopma gözüküyor” dedi.

“BORÇLAR NEDENİYLE TRANSFERE ADIM ATAMIYORUZ”
Transfere ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden deneyimli antrenör, “Şu anda Kralbet önceliğimiz pota altına bir uzun daha gerekiyor ama malum bazı sıkıntılarımız var. Pota altına bir uzun daha almamız gerekiyor ama geçmişten kalan borçlar nedeniyle şu an için transfere adım atamıyoruz ama Eurocup’ta 4 veya 5 Ocak’a ilk turun transfer dönemi bitiyor. Daha sonra 20 ile 27 Ocak arasında bir dönem daha var. Araştırmalarımızı sürdüreceğiz. Transfer sadece bize bağlı değil. Kulübün ekonomik gücüne de bağlı. Pota altına takviye yapmamız gerekiyor. Eurocup’ta hedefimiz şampiyonluk diyoruz ama orada dev takımlar var. Lafta şampiyonluk demek kolay ama biz bunu sahada göstermeliyiz. Güçlü bir kadro ile eleme maçlarına başlamamız gerekiyor. Tamamen yönetimsel bir konu. Şu aşamada zor gözüküyor. Bu düzenle de iyi basketbol oynadığımızı gösterdik ama Allah korusun bir sakatlık daha olursa çok zor durumda kalacağımız da kesin” şeklinde konuştu. 

MESUT ALAN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.