X

Arda’dan genç futbolcuya tavsiyeler!

Barcelona’da forma giyen milli futbolcu arda turan, altıntepsili genç futbolcu melih macun’u evinde ağırladı. turan, genç oyuncuya tavsiyelerde.

Arda’dan genç futbolcuya tavsiyeler!

Altıntepsi’de forma giyen 17 yaşındaki Melih Macun, 12 yaşında Altıntepsi’de futbol hayatına başlayan ve bugün Barcelona’da forma giyen Arda Turan ile bir araya geldi. Genç futbolcuyu evinde ağırlayan Turan, oyuncuya tavsiyelerde bulundu. Her zaman hayallerini peşinden koşmasını öğüt eden Turan, “Çok çalışma ve asla umutsuzluğa kapılmamalısın. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir şekilde hayallerin gerçekleşir” dedi.

Genç oyuncu Melih Macun ise, İllegal Bahis Arda Turan ile tanıştığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Ben Arda abiyi gördüğüm zaman, o sahaya ilk çıkışında çok gururlandım. Tüylerim ürperdi. Ben de onun gibi, Türkiye’nin gururu olmak için çabalayacağım. Her şeyimi vereceğim. Arda abiyi karşımda görünce çok duygulandım. Şu an çok mutluyum. Arda abi gibi bir insanla, onun gibi iyi ve ahlaklı bir futbolcuyla tanıştığım için çok mutluyum. Tüm Bayrampaşa ve tüm Türkiye olarak Arda abiyle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.