X

Akhisar Belediyesporlu İsmail Konuk baba oldu!

Spor toto süper lig takımlarından akhisar belediyespor’da forma giyen, tecrübeli defans oyuncusu ismail konuk’un kızı oldu.

Akhisar Belediyesporlu İsmail Konuk baba oldu!

Denizlispor altyapısında futbol hayatına başlayan ve üç sezondan beri Akhisar Belediyespor forması giyen tecrübeli defans oyuncusu İsmail Konuk’un kızı oldu. Akhisar Belediyespor’un Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaştığı maçta 90 dakika forma giyen İsmail Konuk, maçın ardından Denizli’ye geldi. Eşi Zeynep’e doğuma girmeden yetişen Konuk, bir süre bekledikten sonra kızı Eliz Baymavi Eslem’i kucağına aldı.
Bu duygunun çok farklı olduğunu dile getiren Akhisar Belediyespor’un tecrübeli defans oyuncusu İsmail Konuk, “Allah’ıma şükürler olsun. Sorunsuz bir şekilde kızımıza kavuştuk. Lig ve kupa maçlarının yoğunlundan dolayı eşimin yanında olamadığım günler oldu. Şükürler olsun ki doğuma yetişebildim. Bu heyecan çok farklı bir duygu. Allah’ın her baba adayına bu güzel duyguyu sorunsuz bir şekilde yaşatmasını temenni ediyorum” dedi. 

EMRAH VAROL
DENİZLİ 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.