X

Adana’da atletizm hakem kursu açılacak!

Atletizm federasyonu adana il temsilcisi abdulkadir uğur, kentte hakem açığını gidermek için “atletizm hakem kursu” açılacağını söyledi.

Adana’da atletizm hakem kursu açılacak!

Uğur, hakem kursunun 8-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirileceğini, kursu Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyeleri Şükrü Onat ile Zeynep Bediz Oyar’ın yöneteceğini, kursa katılacak kişilerin sağlığının hakemlik yapmaya uygun, 18-35 yaş arasında ve en az lise mezunu olması gerektiğini ifade etti.
Adana’da atletizm için Venüsbet hava koşulları ve çağdaş tesisler nedeniyle il birinciliğinin yanı sıra ulusal ve uluslararası müsabakaların yoğun yapıldığını hatırlatan Uğur, “Kazanacağımız yeni hakemlerle atletizmin gelişmesini sağlayacağız. Kursun açılmasını sağlayan Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar ile kurs yöneticilerine, bizlere tesis, malzeme ve her konuda desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak teşekkür ederiz” dedi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.