X

Adana Demirspor Onur Akbay ile anlaştı!

Ptt 1. lig ekiplerinden adana demirspor ara transferde şanlıurfaspor’un stoperi onur akbay ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Onur Akbay ile anlaştı!

Ligin 2. yarısı için düşündükleri çok önemli bir oyuncuyu daha kadrolarına dahil etmenin sevincini yaşadıklarını belirten Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, “Ligin ilk yarısında en büyük sıkıntıyı savunma bölgemizde yaşadık. Onur’u kadromuza alarak bu bölgedeki sıkıntıyı gidereceğiz. Diğer bölgelere de gereken takviyeleri yaptık. 1 ya da iki oyuncu daha almayı düşünüyoruz” dedi.
Kamp dönemini değerlendiren mavi-lacivertli kulübün başkanı Sözlü, “Kadromuza dahil ettiğimiz yeni oyuncularla mevcut oyuncular Matbet hemen kaynaştılar. Kampta herkesi huzurlu ve mutlu görmek, beni son derece sevindirdi. Teknik direktörümüz Osman Özköylü nezaretinde takımımız çok iyi çalışıyor. Hafta sonu deplasmanda Karşıyaka, kendi evimizde de Samsunspor’u yenerek hedefimize koşar adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Yıllardan beri taraftarını çok beğendiği Adana Demirspor Kulübü’ne imza atmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Onur Akbay da, “Sezon sonunda şampiyonlukta çok önemli payım olacak” dedi.
Onur Akbay, sözleşmeyi imzaladıktan sonra Antalya’ya geçerek takımla çalışmaya başladı. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.