Fenerbahçe’de Teknik Direktör Montella Yönetimindeki Antrenman Yoğun Geçti
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vincenzo Montella yönetimindeki idman, fitness salonu ve saha çalışmasıyla yoğun bir şekilde geçti.
İdmanın ilk bölümünde fitness salonunda kuvvet ve core antrenmanları yapıldı. Ardından saha çalışmasına geçildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, taktik pas drilleri üzerine çalışıldı. Son bölümde ise yarı sahada taktik oyun oynandı.
Kampa bugün katılan Merih Demiral, takımla birlikte çalıştı. İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek ise bireysel antrenman programları dahilinde çalıştı.
A Milli Takım’ın bugünkü antrenmanını TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da izledi. Ay-yıldızlılar, yarın saat 17.00’de yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Bu haberin sponsoru:
Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü