X
Kayserispor’un Cüzdanına PFDK Darbesi

Kayserispor’a PFDK’dan Ağır Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor maçında talimatlara aykırı hareket eden Kayserispor’a toplam 318 bin TL para cezası verdi.

Kayserispor, 1 Şubat 2023’te oynanan maçta zaman çizelgesine uymadığı ve yayın talimatlarını ihlal ettiği gerekçesiyle cezalandırıldı. Kulüp, zaman çizelgesi ihlali nedeniyle 168 bin TL, yayın talimatı ihlali nedeniyle ise 150 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca, maçta kırmızı kart gören Sportif Direktör Muhammed Türkmen, sportmenliğe aykırı davranışından dolayı 1 maç men ve 58 bin 500 TL para cezası aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.