X

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı!

Ziraat türkiye kupası h grubu 2. maçında antalyaspor’u 4-2 mağlup eden fenerbahçe’de şener özbayraklı, sarı-lacivertli forma ile ilk golünü.

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı!

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda ilk maçında Tuzlaspor’u deplasmanda 2-1 ile geçen Fenerbahçe, grubun 2. maçında evinde Antalyaspor’u ağırladı. Eto’o’dan yoksun Antalyaspor’u rahat geçen sarı-lacivertlilerde, Teknik Direktör Vitor Pereira, Gökhan Gönül’ün yerine Şener Özbayraklı’ya ilk 11’de şans verdi. Bu sezon sarı-lacivertlilerde Spor Toto Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda 2, Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde 1, Avrupa Ligi’nde ise 4 maç olmak üzere toplam 15 maçta forma şansı bulan Özbayraklı, Antalyaspor karşısında yaklaşık 40 metreden attığı müthiş golle bu sezon ilk kez fileleri havalandırdı. En son golünü 2012-2013 sezonunda Casinomaxi Bursaspor formasıyla Trabzonspor’u 3-2 yendikleri maçta atan 25 yaşındaki sağ bek, maç sonrası FB TV’ye yaptığı açıklamada, “Biraz da şansın yardımıyla güzel gol oldu. Futbolun içinde olan şeyler. Takıma katkı vermek güzel. Tepkilerin güzel olmasıyla daha da güzel” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAYI DA SALLADI

Dün oynanan Antalyaspor karşılaşmasının 31. dakikasında sol kanattan köşe vuruşunu kullanan Nani’nin, ceza sahası dışına yerden gönderdiği topla buluşan Şener’in, yaklaşık 40 metreden gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuştu. Şener’in attığı muhteşem gol sosyal medyada da uzun süre gündemde kaldı. 

KAAN ÜLKER
İSTANBUL 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.