Fenerbahçe Maksimum Puan Hedefiyle Sahaya Çıkacak

Fenerbahçe Sportif Direktör Yardımcısı Okan Özkan, Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunda maksimum puan hedeflediklerini açıkladı.

Riva'da düzenlenen fikstür çekimi sonrası gazetecilere konuşan Özkan, "Tüm takımlara hayırlı bir sezon diliyoruz. Rekabetin yüksek, hak edenin kazandığı bir lig olmasını bekliyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin fikstüründen memnun olduklarını belirten Özkan, "İçeride başlayıp içeride bitiyor olması bizim için avantajlı. Hedefimiz içeride ve dışarıda maksimum puan toplayarak ligi kazanmak" ifadelerini kullandı.

Fikstür çekimi sırasında sahneye çıkmamasıyla ilgili soruya yanıt veren Özkan, "Özel bir sebep yoktu. Tamamen kişisel bir hataydı. Kulüple ilgili bir durum değil" şeklinde konuştu.