X
Fenerbahçe, Metin Öztürk’e Kınamayı Patlattı

Fenerbahçe, Sakatlanan Barış Alper Yılmaz’a Destek, Galatasaray İkinci Başkanı’na Kınama

Fenerbahçe Spor Kulübü, Sivasspor-Galatasaray maçında sakatlanan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kulüp ayrıca, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün sakatlık sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle kınama mesajı yayınladı.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Dün oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında sakatlanan milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz’a geçmiş olsun diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kulüp, sakatlığa neden olan pozisyonun tartışmasız kırmızı kart gerektirdiğini vurgulayarak, “Bu pozisyonu görmezden gelen hakemin oluşturduğu kaosun hem Türk futbolunun hem de ülkemizin bekası açısından derinlemesine sorgulanması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Fenerbahçe, açıklamasının devamında Metin Öztürk’ün Barış Alper Yılmaz’ı sakatlayan Sivassporlu oyuncunun Fenerbahçe ile ilişkisi olduğunu ima eden sözlerini kınadı. Kulüp, “Maç sonunda Metin Öztürk isimli kendini bilmez şahsın Barış Alper Yılmaz’ı sakatlayan Sivassporlu oyuncunun Fenerbahçe ile ilişkisi olduğunu ima ederek bu olaya Fenerbahçe’yi karıştırmaya çalışmasını özellikle kamuoyunun dikkatine getiriyor; kulübümüzü hedef gösteren bu zatı şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Metin Öztürk’ün açıklamalarını “şeytanın aklına gelmeyecek şekilde Fenerbahçe’yi hedef göstererek kulübümüze dil uzatmak” olarak nitelendirdi ve “bu şahsı ve temsil ettiği zihniyeti lanetliyoruz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.