X

Bursaspor Kongresi 19 Ocak’a ertelendi!

Bursaspor’un bugün yapılması planlanan olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 19 ocak salı gününe ertelendi.

Bursaspor Kongresi 19 Ocak’a ertelendi!

Bursaspor’un 52. olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelendi. Bugün saat 15.00’te Nilüfer Spor Salonu’nda yapılması gereken toplantı için hazirun cetveline 90 üye imza atarken, başkan adaylarından Recep Günay, Burhan Vatan, Burhan Ilgın ve Ali Ay’ın da solonda yer aldı. 

Olağanüstü kongre için yeterli çoğunluk olan 2 bin 417 üyenin toplanmaması üzerine açıklama yapan Bursaspor Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, “Arzu ettiğimiz çoğunluk Betwinner sağlanamadı. Genel kurul kararının alınmasının ardından yapmış olduğumuz açıklamalarda bu genel kurulun ilk oturumda yapılması gerektiğini, yeni gelecek olan yönetime zaman kazandırma ve transfer sürecinin kısalığını hep bildirdik. Bursaspor sevdalılarının sevdalarını daha da güçlendirmesi gerekiyor demek ki. Bugün bu kongrenin olması lazımdı. İnşallah 19 Ocak’ta geniş katılımlı bir kongre gerçekleştiririz ve bu ayıbı örtmüş oluruz” dedi.

Öte yandan Bursaspor’un 4 bin 737’si oy kullanma hakkı olan 5 bin 283 üyesi bulunuyor. 

AHMET FARUK ÇABUK
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.