Bucaspor, Hakem Yönetimine Tepki Gösterdi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bucaspor 1928, son maçlarda aldığı hakem kararlarına tepki gösterdi.
Hafta sonu Menemen FK ile oynanan İzmir derbisinde, 85. dakikada Bucaspor kaptanı Yasin Öztekin’e yapılan müdahalenin penaltı olarak değerlendirilmediğini belirten kulüp, bu kararın kendilerine 2 puana mal olduğunu savundu.
Bucaspor’un açıklamasında, “Sezon başından beri takımımızın maçlarında her türlü hataya maruz kaldık. Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrımızdır. Bucaspor’un maçlarında kasap hakemlerinizi istemiyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Kulüp ayrıca, Menemen FK maçında Selahattin Seyhun’a verilen kırmızı kartın da haksız olduğunu vurguladı. Açıklamada, “Selahattin Seyhun’a verilen bu kırmızı kart kabul edilemez. Maçın hakemi takdir hakkını tamamen aleyhimizde uygulamış ve takımımız aynı maçta bir kez daha mağdur durumda bırakılmıştır. Bu tarz hakemleri istemiyoruz” denildi.
Bu haberin sponsoru:
Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü