X

Aykut Kocaman: ‘Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi’!

Torku konyaspor teknik direktörü aykut kocaman, “golden sonra maç beşiktaş’ın istediği hale geldi. geçen sezonki kırılganlığımız çok net şekilde gözüktü“.

Aykut Kocaman: ‘Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi’!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Beşiktaş, Torku Konyaspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçı değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, “İlk yarının son 10 dakikalık bölümü hariç düşündüğümüz gibi geçti. Beşiktaş’ı sürekli ön tarafta rahatsız ettik. Oyuna girmelerine izin vermedik, bunun yanında hızlı ataklar yaptık. Ancak ikinci yarıda sonlandıramadığımız ataklar ve kolay top kayıpları istedikleri ortamı oluşturmaya başladı. Böyle bir hatamız golle sonuçlandı. Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi. Geçen Retrobet sezonki kırılganlığımız çok net şekilde gözüktü. Sanki takımda elektrikler kesildi. O andan itibaren Beşiktaş en büyük özelliği olan boş alanları iyi değerlendirdi. Güçlü bir karşılık veremedik” açıklamasını yaptı.
“Bu sezon 5 mağlubiyetimiz de İstanbul takımlarına karşı oldu” diyerek sözlerine devam eden Kocaman, “Devreyi 26 puanla bitirdik. Puan açısından bakıldığında doyurucu ancak 5 İstanbul takımına kaybetmemiz devre arasında en fazla kafamızı yoracağımız konulardan biri olacak. Hakem konusunda bir şey söylemek istemiyorum, iyi niyetinden kuşku duymuyorum ama ortam hakemi biraz büken bir ortamdı” diye konuştu. 

DOĞAN GÜNDOĞDU – MEHMET SELMAN BEKTAŞ
İSTANBUL 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.