X

Basketbol Arenası Türkiye’nin Kadın Devleri ile Çalkalanıyor

Basketbol Arenası Türkiye’nin Kadın Devleri ile Çalkalanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde heyecanlı bir karşılaşma yaşandı.

Melikgazi Kayseri Basketbol ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kayseri Kadir Has Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

İlk yarıyı 42-38 önde tamamlayan Melikgazi Kayseri Basketbol, ikinci yarıda üstünlüğünü sürdürerek son periyoda 30-23 önde girdi. Ancak Galatasaray, maçın sonlarında toparlanarak 91-92’lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Maçın en skorer ismi, Galatasaray forması giyen Julie Vanloo olurken 28 sayı kaydetti. Melikgazi Kayseri Basketbol’da ise Crystal Dangerfield 25 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.

Bu sonuçla Galatasaray Kadın Basketbol Takımı puanını 20’ye yükseltirken, Melikgazi Kayseri Basketbol 16 puanda kaldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.