X
Engelleri Aşmak İçin Bir Maç

ÇOMÜ’de Engelliler Günü Farkındalık Maçı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda bir farkındalık maçı düzenledi.

ÇOMÜ Spor Birliği Koordinatörlüğü’nün organize ettiği etkinliğe Çanakkale İl Protokolü ve Çanakkale Boğaz Gücü Engelliler Spor Kulübü de katıldı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Baro Başkan Yardımcısı Av. Eyüp Algül, Spor Birliği Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ünver, akademisyenler ve öğrenciler etkinlikte hazır bulundu.

Her Gün Farkındalık Önemli

Rektör Erenoğlu, her bireyin potansiyel olarak engelli adayı olabileceğine dikkat çekerek, “Bu farkındalığa sadece yılda bir gün değil, her gün sahip olmalıyız” dedi.

Erenoğlu, dezavantajlı bireylerin gözünden dünyayı görmenin ve yaşadıkları zorlukları gelecek nesillere aktarmak için bu tür etkinliklerin düzenlendiğini vurguladı.

Birliktelik ve eğlencenin ön planda olduğu maçın ardından günün anısına fotoğraf çekildi ve etkinlik sona erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.