Göztepe Teknik Direktörü Stoilov: “İlk Yarıda Kendi Futbolumuzu Yansıtamadık”
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Alanyaspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
Stoilov, karşılaşmaya istedikleri şekilde başlayamadıklarını belirterek, “Maçın ilk yarısında arzuladığımız agresif ve dinamik futbolu sahaya yansıtamadık. Bu nedenle pozisyonlar üretmekte zorlandık ve rakip, duran top hatamızdan yararlanarak golü buldu” dedi.
İkinci yarıda oyunlarının düzeldiğini ifade eden Stoilov, “İkinci yarıda kendi futbolumuza kavuştuk. Ancak yine de birçok fırsatı değerlendiremedik. Bugün gol şansı konusunda şansımız yoktu. Rüyalarımızdan ziyade gerçekçi olmalıyız. Oyuncularımızın etraftaki yorumlardan etkilenmemesi gerekiyor” diye konuştu.
Stoilov, maç sırasında yaşadıkları sakatlıklar hakkında da bilgi verdi. “İlk yarıda Koray sakatlandı. İkinci yarıda da Romulo, arka adalesinde ağrı hissettiği için oyundan çıktı. Romulo’nun son dönemde yaşadığı sakatlık ve mental sorunlar nedeniyle biraz etkilendiğini düşünüyorum. Bu konuyu çözmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Bu haberin sponsoru:
Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü